Εκδηλώσεις

Μαθητές και γονείς δίνουν ραντεβού τα Σαββατοκύριακα στο Κοπερτί για να συμμετέχουν από κοινού σε δράσεις με θεματολογία όπως θεατρικές παραστάσεις, μουσικά δρώμενα, παγκόσμιες ημέρες, χριστουγεννιάτικο παζάρι και φυσικά αποκριάτικα πάρτι!  Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να περάσουν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο στο χώρο του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς μας.

Εκπαιδευτικές εκδρομές

Ασπαζόμενοι  πλήρως την αποτελεσματικότητα του βιωματικού τρόπου απόκτησης γνώσης, παρέχουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να εμπλακούν ενεργά στην απόκτησή της και να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο που τους περιβάλλει. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, το σχολείο μας υλοποιεί εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδρομές σε επιλεγμένους προορισμούς όπως εκθέσεις έργων τέχνης, μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, θέατρα και κέντρα περιβαλλοντικής και πολιτιστικής εκπαίδευσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:  Πυροσβεστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – Νόησις, Ιππικός όμιλος “Ιχνηλάτες ονείρων”, Μουσείο νερού, Κέντρο βιβλιοδεσίας,  ΕΡΤ3, Ανθοκομικές εκθέσεις, Δημοτικά σχολεία (στα πλαίσια της μετάβασης των νηπίων στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης),  Βιβλιοθήκες, Εκπαιδευτικό κέντρο Robotix lab,  Πολεμική Αεροπορία, Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Τη φετινή χρονιά, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν πραγματοποιούνται δράσεις.